ПУЛС ЕКИПА - НЕКОЛКУ ЗБОРА (МИКСТЕЈП: ТЕСТАМЕНТ)

ПУЛС ЕКИПА - НЕКОЛКУ ЗБОРА (МИКСТЕЈП: ТЕСТАМЕНТ)


Скопскиот млад рап состав Пулс Екипа ја издаде својата нова трака на нивниот официјален youtube канал. Траката го носи името Неколку Збора, а истата таа е дел од микстејпот „Тестамент“ кој е во најава и е втора трака од истиот.  

Траките се снимани во Перспектива Рекордс, а целиот микстејп е под продукција на Трим, член на истата екипа.

Проверете на следниот линк: