РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)


Нов сингл и колаборација меѓу повеќе скопски артисти објави екипата на Рап Позитив на својот официјален youtube канал.

Се работи за трака на која се појавуваат повеќе имиња и тоа: Рап Позитив, Drunk Flow, Лириковен Пироман и Мика (СПК)

Траката е со наслов „Скопски Вечери на Поезијата“, а за истата имаат обработено и lyrics видео.

Аудио продукцијата, миксинготот и мастерот  се на : Lux Kmala & Mikastrumentalz, додека видео обработката на Лириковен Пироман. Снимано во „Под Куќата“.

Преслушајте ја тракава и погледнете го видеото на следниот линк: