РИСТО РИПЕР - ПУШТАЈ !

РИСТО РИПЕР - ПУШТАЈ !


Скопскиот рап артист Ристо - Reaper ги почасти слушателите со уште една тазе и мрсна бумбапериц, која беше објавена пред неколку дена на неговиот youtube канал.

Траката е со наслов „Пуштај“, а зад целосната продукција, битот, миксот и мастерингот стои Марко - Зад Аголот. Снимано е во студиот на Зад Аголот.

На линкот подолу можете да ја проверите песната: