RUFAT R WRIGHT - УЛИЧНА СТОРИЈА (THE STREETZ IS A MUTHA)

RUFAT R WRIGHT  - УЛИЧНА СТОРИЈА (THE STREETZ IS A MUTHA)


Руфат е млад ем-си и west-coast хип-хоп заразен џи-фанкер кој ни доаѓа од Куманово.

Ова е неговата најнова трака која е со наслов „Улична Сторија (The Streetz is a Mutha)“, а истата е снимена и продуцирана во Шок Соба Рекордс.

Траката е со олд скул шмек, како и рециталот на Руфат, па преслушајте ја на линкот подолу и погледнете низ очите на овој артист за местото од каде што е израснат и доаѓа: