С.А.М. ГО НАЈАВУВА СВОЈОТ ПРВЕНЕЦ АЛБУМ!

С.А.М. ГО НАЈАВУВА СВОЈОТ ПРВЕНЕЦ АЛБУМ!


С.А.М. е тетовски рап артист, фристајлер и drum & bass MC, поранешен член на рап групата Мракот. Исто така е дел од drum & bass и dubstep продуцентското дуо The BassMighty Kreatorz.

С.А.М. моментално работи на неговиот деби албум, а во продолжение ќе можете да слушнете дел од траките кои се најава за неговиот албум првенец.