ШО ШО & ДЕКО - ИСТИНСКОТО MC

ШО ШО & ДЕКО - ИСТИНСКОТО MC


Mac AD на својот ју туб канал објави трака од бугарскиот рап артист Шо Шо (Димна завеса) & Деко. Станува збор за траката насловена Истинското MC која е снимена 2007ма година во Arena Records. Траката се наоѓа на заедничкиот албумот "Жега" на Деко & Шо Шо кој е снимен и издаден 2007ма во Софија.

На албумот гости од Македонија се појавуваат Човекот X и Единствена Опција. Линкот за да ја преслушате траката се наоѓа под содржината, а плејлистата на албумот изгледа вака: 

1.Intro,
2.Ne e Vajno Ot Kade si
3.Istinskoto MC
4.Bez Imitacia (Chovekot X)
5.Skit (FAF)
6.Zega
7.Skopsko I Sofiisko Geto (Chovekot X)
8.Skit (SvetIVO)
9.Dai Go Po-Poleka (Sarafa & Bobo)
10.Funkerica (Sarafa & Bobo)
11. Skit (Syankata)
12.Kurac I Pol (Edinstvena Opcija)
13.Skit (Dee A.k.a D-Flow)
14.Pozitivno
15.Razlika Niama (Sarafa)
16.Nosam Bolka