СИНТЕТИКА - ГРАДОТ УБАВ pt.2

СИНТЕТИКА - ГРАДОТ УБАВ pt.2


Старата школа повторно во етер, се работи за нова демо трака на Соло со наслов Градот Убав pt.2. Музиката и самата изведба е од Соло.

Преслушајте ја песната на наредниот линк:

Првата верзија на Градот Убав од Соло можете да ја чуете на наредниот линк: