СКИТАРА - БУДЕЊЕ / ГОРИ

СКИТАРА - БУДЕЊЕ / ГОРИ


Скопскиот соло рап артист Скитара кој сеуште е активен на сцената и како дј и продуцент (поранешен член на Единствена Опција и Токсикологија) на својот официјален youtube канал објави два старо-нови синглови.

„Будење“ и „Гори“ се две соло парчиња од него кои се снимени пред неколку години, едната - Гори од неговиот прв соло албум, и Будење е сингл трака  кој што требаше да се најде на неговиот втор албум кој Скитара никогаш не го изработи. 

Целосната продукција (бит, микс и мастер) и на двете траки се на Скитара.

Доколку сеуште ги немате преслушано овие две траки проверете на линковите под тексот: