ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА (2 ДЕЛ)

ТОРЕАДОРС - ВО МОРА НОЌНА (2 ДЕЛ)


Пред околку две недели на нашата страница ви го представивме првиот дел од песната на Тореадорс насловена "Во Мора Ноќна", во која го слушнавте еден од двата членови, Игор ЗЛО.
Денес е на ред да го слушните вториот дел за песната да е комплетна. Во вториот дел ќе го слушните тореадорот Кристијан. Преслушајте на линкот подолу.