ТОТИ-Е - ПРИКАЗНИ ВО КУФЕР (ФТ. АНГЕЛА ИЛИЕВА)

ТОТИ-Е - ПРИКАЗНИ ВО КУФЕР (ФТ. АНГЕЛА ИЛИЕВА)


Младиот струмички рап артист Тоти - Е го објави својот најнов сингл наречен „Приказни во Куфер“ на која гостува и женски вокал Ангела Илиева.

Ова тазе парче е најава за неговото ЕП наречено „Глуво Доба“, кое треба да искочи наскоро. 

Траката е продуцирана од страна на Кискин (Дивизија).

Преслушајте ја траката на следниот линк: