ТПЦ (ПОЕТИКА) - СКРИПТИ

ТПЦ (ПОЕТИКА) - СКРИПТИ


Дејан ТПЦ, еден од тројцата членови на Поетика и еден од најактивните рап продуценти од Битола, неодамна издаде нова соло песна.

Песната е насловена "Скрипти" и за целате нејзина продукција е заслужен самиот Дејан.

Исто така ќе напомениме дека дечките од Поетика пред некое време најавија нов албум, четврти нивни, за ова лето 2017 година.

Преслушајте ја песната и очекувајте уште новитети од Поетика.