ТРИМ & LIL PLANE - НЕКА ДРМА

ТРИМ & LIL PLANE - НЕКА ДРМА


Раперот ТриМ од Пулс Екипа објави нова трака која е во соработка со српската раперка Lil Plane и бас гитаристот Марио Ристовски - Џиги.

Битот, миксот и мастерот се на ТриМ додека бас линијата на Марио-Џиги. Траката е снимана во Перспектива Рекордс.

Ова е прва соработка на ТриМ со женски рап артист надвор од Македонија. Воедно траката е дел од соло албумот на ТриМ кој е во најава.

Преслушајте на следнит линк :