ТРИУМФ - ПРИКАЗНИ НА СКЕПТИК

ТРИУМФ - ПРИКАЗНИ НА СКЕПТИК


Триумф - Битолската рап група која е составена од членовите Мартин, Игор и Евгениј на својот официјален јутјуб канал пред некој ден прикачија нова песна.

Песната е со наслов "Приказни на Скептик" а за музиката, миксот и мастерингот се погрижил Дејан ТПЦ од Поетика.

Не верувај на никому или ако веруваш внимавај на кој велат младите рап артисти.