УРБАН ФАКТОР - 100% ОФАНЗИВЕН (НЕОБЈАВЕНА)

УРБАН ФАКТОР - 100% ОФАНЗИВЕН (НЕОБЈАВЕНА)


Во чест и сеќавање на Филип Босс, кој пред 4 години на денешен ден не напушти , ви ја презентираме траката со која во 2010та година го започнаа снимањето на нивниот прв албум "Строго Доверливо".

Албумот беше целосно завршен и требаше да ја доживее промоцијата кон крајот на 2013та или почетокот на 2014та. Во јуни месец момците од Урбан Фактор го имаа промовирано и својот прв официјален видео запис "Господо од парламент". 

Дали некој ден албумот ќе излезе во етер, останува да видиме, а до тогаш преслушајте ја траката која се наоѓа под содржината.