ВЛАДИ ФТ. АНГЕЛО - РЕВОЛТ

ВЛАДИ ФТ. АНГЕЛО - РЕВОЛТ


Раперот Влади, познат и како Гамо кој ни доаѓа од Скопје - Кисела Вода после долго време извади најнов сингл наречен  Револт.  На него се појавува како гостин и еден од членовите на SKC Crew - Ангело.  

Тракате е снимена во Urban Records,  а за продукцијата микс и мастеринг  се има погрижино Тракер. Траката е со социјална тематика односно сликата за моменталната состојба во државава и градот низ очите на овој млад артист.

Ова е најнова трака после долго време од објавувањето на неговиот соло албум - Одговор