ВЛАДО YO - ПОСЛЕДЕН ЧЕКОР

ВЛАДО YO - ПОСЛЕДЕН ЧЕКОР


Свежо рап парче и од југот на Македонија беше промовирано пред неколку денови од страна на струмичкиот рап белец Владо 'Yo (Конфликт).

Неговиот најнов сингл е со наслов „Последен Чекор“ а истиот е и целосно продуциран од негова страна.

Видео обработката е на Томи Николов. Снимано во Студио Лудус.

Преслушајте на линкот: