ЗАД АГОЛОТ - ЧОВЕКОТ ПОД ТЕМЕН ОБЛАК

ЗАД АГОЛОТ - ЧОВЕКОТ ПОД ТЕМЕН ОБЛАК


Од скопскиот рап колектив Зад Аголот на нивниот официјален youtube канал беше објавен уште еден сингл од нивиот албум „Зад Шпиунката“.

Се работи за траката со наслов „Човекот Под Темен Облак“, на која соло рецитал има Бренсис (СВП).

Траката е продуцирана од Даре ДТ, снимано во Зад Аголот продукција, а миксот и мастерингот се на Јан ЗОО.

Доколу ја немате сеуште преслушано, проверете на линкот подолу: