ЗАД АГОЛОТ - ГРАВИТИРАМ

ЗАД АГОЛОТ - ГРАВИТИРАМ


Додека со нетрпение ја очекуваме најавата за промоцијата, а воедно и албумот да излезе во етер од момците од Зад Аголот кој ќе носи наслов "Зад Шпиунка", тие на наше изненадување во етер ни пуштија прва трака од нивниот трет албум кој почнале веќе да го спремаат.

Траката носи наслов "Гравитирам", а на неа се појавуваат Бренсис, Даре ДТ и Паки. Продукцијата е на Даре ДТ (Зад Аголот). Ве оставам да ја слушнете траката на линкот под содржината.