3 НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

3 НОВИ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН


Ви ги претставуваме најновите и последни траки од хип-хоп компилацијата на Перспектива Рекордс - „Бон Тон на Рап Тон“.

Компилацијата е составена од разни млади хип-хоп артисти и продуценти, па овој пат на официјалниот канал на Перспектива Рекордс беа објавени уште 3 нови траки.

Тие се на битолскиот состав Threeumph (Beat/Mix/Mastering: Дио), Кољо Drunk Flow (Beat/Mix/Mastering: Perspektiva Records, Bass guitar: Марио Ристовски) и траката на Патолошко Соединение од Скопје (Beat/Mix/Mastering: Grow).

Преслушајте ги на линковите подолу: