БОБ ЕМСИ - БЕЗ ТЕБЕ 2 (LIVE ВИДЕО)

БОБ ЕМСИ - БЕЗ ТЕБЕ 2 (LIVE ВИДЕО)


„Без Тебе“ е постара трака на битолскиот артист Боб ЕмСи , продуцирана од Дејан Трајчевски(ТПЦ).

На својот профил Боб Емси пред некој ден објави неофицијално live видео со настап на истата трака од „Битола Епицентар“ евентот кој што се одржа на 19.08.2016  во Тумбе Кафе - Битола.  

Траката е посветена за неговата сегашна сопруга, а на видеото е моментот и кога тој изненадно ја запросува пред цела публика на настапот.

Уживајте во видеото: