ДИО - НАД СВЕСТ (ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМ)

ДИО - НАД СВЕСТ (ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМ)


Скопскиот млад рап артист - Дио (Dionatic) ги поканува сите хип-хоп глави на неговата промоција за првиот негов официјален албум.

Промоцијата ќе се одржи овој петок 02.08.2016та во добропознатиот клуб МКЦ - Скопје со почеток од 20:00 часот.

Албумот ќе го носи името „НАД СВЕСТ“, со целосна аудио продукција од самиот артист, додека вокалите се снимани во Блек Рекордс.

Цената на албумот ќе биде 100 денари. Бидете таму и дадете ја вашата поддршка на младите артисти. 

https://www.facebook.com/events/279224905793303/

Во прилог погледнете ја и видео поканата од самиот артист: