ДИО - НЕКАДЕ ВО СВЕТОТ (ВИДЕО)

ДИО - НЕКАДЕ ВО СВЕТОТ (ВИДЕО)


„Некаде во Cветот“ е најновото видео на скопскиот рап артист Дио - Dionatic.

Битот, миксот и мастерингот на истата се на Дио, додека пианото е на Соња Атанасова.

Камера и видео обработката на спотот е на Филип Трајковски и Дио.

Погледнете го спотот на линкот: