ДОН ТОНИВА - ЦРНО БЕЛ СВЕТ

ДОН ТОНИВА - ЦРНО БЕЛ СВЕТ


Во последните неколку месеци еден од нај активните рап артисти од Битола е Дон Тонива од Звукот од Југот. Доказ за тоа е и последната негова песна која ја промовираше пред некое време и е со наслов "Црно Бел Свет".

За целата продукција на оваа песна е заслужен самиот артист.  Преслушајте на линкот подолу.