ЕДО МААЈКА - ФРЕНКИ & ДЈ СОУЛ ВО СКОПЈЕ (КЛУБ VOX)

ЕДО МААЈКА - ФРЕНКИ & ДЈ СОУЛ ВО СКОПЈЕ (КЛУБ VOX)


На 02.12.2016та (петок) во клубот Vox - Скопје настап ќе имаат босанските рап гиганти на FM Jam, Edo Maajka, Frenkie и Dj Soul.

Локална поддршка на настанот ќе бидат Dj Nasty и Dj Fitty Flow од Sure Shotz Entertainment.

Почеток на настапот е точно на полноќ, а влезот за настанот ќе чини 200 денари. Картите ќе се продаваат на самиот влез.

https://www.facebook.com/events/574053952794806/