ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #4

ЕХО ОД ДАЛЕЧНОТО МИНАТО #4


Сагата наречена Ехо Од Далечното Минато продолжува! По нејзините предходни три одлични изданија оваа несекојдневна музичка вечер ќе се одржи по четврти пат, во Понеделник 18ти Јануари (спроти неработен вторник) во клубот Капан Ан, Скопје.

За љубителите на Funk / soul / jazz / rare grooves, и презентирањето на ретка музика од поблиското и подалечното минато, од нашата поблиска и подалечна околина задолжени ќе бидат ди-џеј екипата составена од : DJ Гоце (САФ), DJ Чваре, Ненад Стефаноски (Foolish Green, Green Out), и HyperTech.

Стартот е  на полноќ, влезот е 100 ден до 01ч, потоа 150 ден.