FOLTZ - ПЛАНОВИ (ВИДЕО)

FOLTZ - ПЛАНОВИ (ВИДЕО)


Пред некој ден своја нова трака и ново видео промовираше и младиот скопски рап артист Foltz.

„Планови“ е најново од него, а инструменталот на траката е позајмен од Wu Tang Clan - WuTang Forever. Аранжманот, миксот и мастерингот на траката се на Лука Рап Позитив. Видео обработката на спотот е на Ангела Стојковска.

Погледнете го видеото на линкот под текстот: