FUNKY FRESH #16 ИЗДАНИЕ ВО КАПАН АН - СКОПЈЕ

FUNKY FRESH #16 ИЗДАНИЕ ВО КАПАН АН - СКОПЈЕ


Денес 03.09.2016та во дворот на Капан Ан, Фанки Фреш тимот продолжува со редовните забави во нивна организација.

Овој пат со повеќе диџеи кои ќе бидат вечерта зад грамофоните и тоа составот е следен:

-  Гоце (САФ)

- Оки Доки

- HyperTech

- Илич

Стартот е на полноќ, а влезот е 100 денари.

https://www.facebook.com/events/1096141217134086/