ХИП ХОП - ЕЛА

ХИП ХОП - ЕЛА


По пауза од неколку месеци без рап журка во градот под Пелистер, следува уште еден забавен викенд, рап дешавка, прв пат во 2017 година, цела Битолска рап сцена на едно место!

Што треба друго да се каже освен локацијата и времето? Сабота, 28ми јануари во Бордело Бар, влез бесплатен. Бидете таму и започнете ја урбанизацијата заедно со обединетата Битолска рап сцена.