HIP HOP HOORAY VOL.8 ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)

HIP HOP HOORAY VOL.8 ВО КЛУБ ТАРАНТИНО (ВЕЛЕС)


За сите мераклии на добар хип-хоп дј сет кои што се во Велес, или во близина на таа околина, вечерва клуб Тарантино е локацијата на која што може да се упатите доколку сакате хип-хоп почеток на викендот.

Дј Попај (Авторизација/Дивизија) како домаќин на овој евент, продолжува со добрите забави кои ги препознавате под името Hip Hop Hooray, па ве поканува на уште едно осмо по ред издание од оваа журка да уживате во неговиот петокчки избор на хип-хоп музика заедно со него.

Вечерва. 24 март - Локација Велес, Клуб Тарантино.

Почеток - Полноќ, влез бесплатен. 

https://www.facebook.com/events/1265463750204003/?active_tab=about