HIP HOP PARTY-BACK TO THE GOLDEN AGE OF HIP HOP ВО КОЧАНИ

HIP HOP PARTY-BACK TO THE GOLDEN AGE OF HIP HOP ВО КОЧАНИ


На 18ти август во Irish Pub Guness во Кочани после подолго време, ќе се рока рапче со траки кои се исклучиво од зланото доба. DJ кој ќе ја спрема плеј листата ќе е DJ Master G од Дом.

Влезот е бесплатен, а почетокот е закажан од 22 часот. Се гледаме таму.