ХИП ХОП ВИКЕНД ВО ШТИП !

ХИП ХОП ВИКЕНД ВО ШТИП !


Вечерва (15.01.2016) хип хоп викендот во Штип го отвара DJ Славе во кафулето Jet Caffe

За утре (16.01.2016) доколку повторно сте заинтересирани за хип хоп журка , изборот е поголем ,а распоредот е следен:

DJ K-105 е во кафе барот Ice. DJ Popeye (Авторизација) е во кафулето Вами, додека Ivan PSI е во локалот Mild

Почетокот на сите журки е закажан од 22 часот, а влезот во сите локали е слободен.