ХИП-ХОП ЗАБАВА СО ДЈ МАСТЕР ЏИ

ХИП-ХОП ЗАБАВА СО ДЈ МАСТЕР ЏИ


Вечерва во Кочани, на локацијата Irish Pub Guness со почеток од 20 часот ќе се одржи хип-хоп забава.

Домаќин на настанот и задолжен за добрата атмосфера вечерта ќе биде DJ Master G

Така да доколку сте во околината и сакате да ставите крај на оваа недела со добра селекција на рап музика и по некое пивце, тоа е местото каде што треба да се упатите ! 

Линк од настанот: https://www.facebook.com/events/195569044231253/