ХУМАНИТАРЕН ХИП ХОП НАСТАН

ХУМАНИТАРЕН ХИП ХОП НАСТАН


Оваа сабота од 20:00 часот во Битола, во Tumbe Kafe се организира хуманитарна Хип Хоп забава за да се соберат средства за младиот Николче кој боледува од рак. На настанот ке учествуваат:

- Дј Љубиша
- Звукот од Југот (Коста Фристајлер и Дон Тонива)
- Лудиот МЦ (Бертини)
- ДЈ Огнен Бит Бокс 
- Wigga
- МЦ Јакуп
- Веном
- Луцифер
- No Mercy
- Емил Рико
- Freedom fighters (Генго Брат и Чучу)
- Шабац Б-Клан 
- Кичо Стиховно Војување 
- Threeumph 
- DropHop Streeterz
- Мартин Мистерија 

Бидете хумани посетете го настанот доколку имате можност.