ЛОКОС ЖЕЛЕЗАРОЗ - ВЛАДИМИР ПУТИН (ВИДЕО)

ЛОКОС ЖЕЛЕЗАРОЗ - ВЛАДИМИР ПУТИН (ВИДЕО)


Рускиот семоќен татко и лидер на Руската нација Владимир Путин, чија наша нација му се клања и крсти како спасител наш од канџите на западната демократија добива и  уште еден props овој пат преку рап музиката па се надеваме дека овој звук ќе стигне до неговите уши и неговата светост ќе дојдте во посета на своите Славци - браќа Македонци. 

Локос Железарос од Скопје му ја посветуваат својата најнова трака и видео токму на него, со цел да ја рока во своето службено возило при пристигање на делгацијата негова на официјални средби за по впечатлив упад на журката :))

Зад аудио продукцијата на траката стои Alex, а мастерингот е на Сале Џи. Видео обработката е на Томислав Живкович и Александар Ризински.

Погледенте го видеото: