М97 - БАКЛИ (ВИДЕО)

М97 - БАКЛИ (ВИДЕО)


Ново рап видео од Прилеп беше промовирано пред неколку дена на „Хип-Хоп Прилеп Презентира“ настанот.

М97 е групација составена од повеќе постари прилепски рап артисти кои се собраa заедно да посветат уште една трака и нов видео запис за нивниот град Прилеп и нивниот клуб Победа.

Уживајте во видеото за траката „Бакли“ :