MOOERTO - АНДЕРГРАУНД КОНЕКЦИЈА ФТ. ЦЕНЕ

MOOERTO - АНДЕРГРАУНД КОНЕКЦИЈА ФТ. ЦЕНЕ


МoOerto е српски рап артист од Крагујевац, кој пред скоро време го извади својот соло албум наречен ,,Ипак за нешто створен".

На неговиот албум се наоѓа и трака - ,,Underground Конекцијa"  на која гостува наш македонски рап артист Цене (Струмица) .

Траката е снимана и целосно продуцирана во Green Room Studio-CriB Studio.

Дизајн: Душан Михаилович.