НЕОБЈАВЕНИ ТРАКИ ОД МИСТА 93

НЕОБЈАВЕНИ ТРАКИ ОД МИСТА 93


Миста 93 е штипски андерграунд хип-хоп артист и продуцент познат по своите rugged и jazzy бум-бап инструментали како и прљавиот и гласен негов вокал.

Иако веќе некое време не ни е присутен на сцената сепак негови парчинња сеуште се вадат во етер па пред некое време, на youtube беа објавени повеќе старо-нови траки од Миста, од страна на бугарскиот продуцент Artplified Xander.

Како што кажува и тој самиот, овие траки се снимен материјал во периодот на 2013/2014та година кој биле наменети за неговиот албум наречен „Рапокалипса“. Па останати како демо траки во фиоката на овој човек, се решава самиот да ги измикса и среди и да им даде живот за ушите на сите хардкор хип-хоп глави кои се закачени за звукот на Миста 93.

Сите траки се снимани, миксани и мастеринг средени во SPES Productions, од страна на SP Diplomata .

Уживајте во неколкуте до сега необјавени траки кои што може да ги преслушате на линковите под текстот: