No Mercy - МОЕТО ДЕТСТВО

No Mercy - МОЕТО ДЕТСТВО


Пред некое време од Битола ни пристигна нова рап песна од еден од најмладите рап артисти од градот на конзулите.

No Mersy, седумнаесет годишниот рапер ја издаде својата трета песна насловена "Моето Детство" во која за 5 минути ќе ви раскажи за неговиот живот додека бил дете.