НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

НОВА ТРАКА ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН


Нова нумера од компилацијата Бонтон на рап тон е објавена на официјалниот канал на Perspektiva Records.
Овој пат е објавена песната на Пулс Екипа која повеќе не функционира како група, со придружба од Дј Славе.
 

Преслушајте :