ОВАА САБОТА DJ Chvare @ СТУДИО КЛУБ - ТЕТОВО

ОВАА САБОТА DJ Chvare @ СТУДИО КЛУБ - ТЕТОВО


Оваа сабота (16.01.2015) во клубот Студио во Тетово гостува DJ Chvare со неговиот сет кој е микс од хип-хоп, r'n'b, фанк и соул.

DJ Chvare е добро познат на тетовската публика која ќе ужива во одличните скилови на грамофоните. Забавата започнува на полноќ и ќе трае се до утринските часови.