PaRaDoX - МАВАЈ БРАТ

PaRaDoX - МАВАЈ БРАТ


Нова песна од рап групата PaRaDoX со наслов ,,Мавај Брат" во која се појавуваат Mc Nerv и Dark Dog како артисти. Продуцирана е од страна на Mc Nerv а снимена е во Sarissa Records.

Проверете ја нумерата на линкот:

линкот