ПРОМОЦИЈА НА СТЕРЕОТИП - АЛБУМОТ НА ДИВИЗИЈА ВО СКОПЈЕ !

ПРОМОЦИЈА НА СТЕРЕОТИП - АЛБУМОТ НА ДИВИЗИЈА ВО СКОПЈЕ !


По првичната домашна промоција во Струмица на новиот албум на Дивизија - Стереотип, и по велешката промоција претходниот викенд, овој нареден викенд момците доаѓаат и во Скопје да направат репрезент на своето најново парче пред скопските фанови.

На 3ти декември (сабота) во барот Public Room - Скопје со почеток од 20:00  до 22:00 часот ќе може да присуствувате на промоцијата на Стереотип и истиот ќе може да го набавите по пормотивна цена од 200 денари.

ДЈ Попај ќе врти плочи преку цел настан. Не пропушјате и дојдете си !