ПУКА КОЗМЕТИКА ОВАА САБОТА ВО КОЧАНИ!

ПУКА КОЗМЕТИКА ОВАА САБОТА ВО КОЧАНИ!


Оваа сабота во Кочани, следува уште една хип хоп журка, организирана од страна на DJ Master G. Овој пат на бината ќе го видиме дуото Пука Козметика, заедно со DJ Dimitri Ye Ya кој ќе биде задолжен за атмосферата пред почетокот на настапот и за после настапот. 

Журката започнува од 22 часот, а местото каде што ќе се одржи е во кафе барот Connect во Кочани. Влезот овој пат е слободен, па сите што сте во можност бујрум на рапче!