РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 3 (КУМАНОВО) LUX KMALA vs ENIGMA

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА  ЕП. 3 (КУМАНОВО) LUX KMALA vs ENIGMA


Нова битка од Куманово беше објавена пред кратко на официјалниот канал и страна на Рап Скилз Македонија. Овој пат противници беа Lux Kmala (Скопје) и Енигма (Куманово), судии на овој меч беа: Дј Дрази Драгз, Кртот и Нешо. 

Проверете го линкот: