РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП.4

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП.4


Нова битка е прикачена на официјалниот youtube канал на Рап Скилз Македонија која се одржа во Клуб Хавана, Скопје.
Учесниците во оваа борба се за прв пат женски, Данда (Битола) и Фетус (Шок Соба). 

Проверете го бетлот на наредниот линк: