РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 4 (КУМАНОВО) ЛАЗ ВЕЃАС vs. МОРТ

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП. 4 (КУМАНОВО) ЛАЗ ВЕЃАС vs. МОРТ


Претпоследната битка од Куманово беше пуштена во етер на официјалниот канал и страна на Rap Skillz Македонија во која учесници беа: Лаз Веѓас (Рап Позитив) и Морт. Судии на овој меч беа NBK и Twister (Герила) и Нешо (Авторизација).
 

Погледнете на линкот :