РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП.5 (КУМАНОВО) НОЦЕ vs. КОЉО

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА ЕП.5 (КУМАНОВО)  НОЦЕ vs. КОЉО


Последната битка од Куманово беше пуштена во етер на официјалниот сајт и канал на Рап Скилз Македонија. Овој пат лириките си ги мереа Кољо (Drunk Flow) и Ноце, а судии на оваа битка беа Дј Дрази Драгз, Нешо и Кртот. Погледнете на линкот доле и спремете се за нов настан од страна на Рап Скилз Македонија при крајот на месец мај во Скопје.