РАП ЖУРЧЕ УТРЕ ВО КОЧАНИ!

РАП ЖУРЧЕ УТРЕ ВО КОЧАНИ!


Утре (18.12.2016) , во Ирскиот паб гинис во Кочани, продолжуваат голден ејџ журките организиратни од страна на DJ Master G, кој воедно е и DJ на вечерта. 

Журката започнува од 21 часот и трае до 00 часот, влезот е бесплатен, па доколку сте за рапови од златната ера повелете во Кочани!