СЛАТКАРИСТИКА ВЕЧЕРВА СО НАСТАП ВО БАНСКО!

СЛАТКАРИСТИКА ВЕЧЕРВА СО НАСТАП ВО БАНСКО!


Вечерва Слаткаристика настапува во Банско поточно во дискотеката Jack's House. DJ Сет пред неговиот настап ќе има неговиот брат DJ Che. Покрај Слаткар ,како специјални гости ќе може да ја слушнете и бугарската рап група Young BB Young.

Почетокот е закажан од 22 часот, па доколку се наоѓате во Банско или во близина на Банско, Jack' House ќе биде местото за добар провод.
 

Видео најава