THE FUNKY PANDAS НА КИКСТАРТЕР ЗА CERTIFIED BAMBOO

THE FUNKY PANDAS НА КИКСТАРТЕР ЗА CERTIFIED BAMBOO


Рап ветераните Jeru Da Damaja и Psycho Les (The Beatnuts) работат на нов проект. Се работи за албум со наслов Certified Bamboo од The Funky Pandas.

Jeru (Black Panda) и Psycho Les (Dr. Love Panda) ја имаат започнато групата во 2015 година и ова ќе им биде првиот албум кој планираат да го завршат до Февруари 2018 година. 

Објавата има цел да стигне до 50,000 долари.